Een valentijnscadeau voor hem of haar met 100% liefde garantie

Geplaatst door in Originele cadeaus op 24 december 2014 1 comment

valentijnscadeau voor hem of haar

Ieder jaar is het weer lastig. Koop je weer een chocolade hart of een doos bonbons, of ga je toch weer voor die knuffelbeer van die bekende snoepwinkelketen? Valentijnscadeau’s zijn leuk, maar pas echt als ze uniek en persoonlijk zijn. Je wilt tenslotte kenbaar maken dat je verliefd bent op iemand. Je Valentijnscadeau moet dan wel indruk maken. Een valentijnscadeau voor hem vinden is echter lastiger dan je denkt, en dat geldt ook voor een Valentijnscadeau voor haar natuurlijk.

Een persoonlijk Valentijnscadeau voor hem

Ben je op zoek naar een leuk en origineel Valentijnscadeau voor hem, dan kun je op Hoezzi.nl verschillende leuke producten vinden die je zelf kunt ontwerpen en laten bedrukken. Gebruik een foto van jezelf of van jullie samen om jouw liefde voor hem te tonen. Deze foto kun je laten bedrukken op een Valentijnscadeau voor hem, een product dat hij goed kan gebruiken of dat hij altijd bij zich draagt. Daarnaast kan je bijvoorbeeld jullie namen erbij zetten in een mooi en romantisch lettertype, in de kleur die je zelf kiest.

Een persoonlijk Valentijnscadeau voor haar

Ben je op zoek naar een leuk en origineel Valentijnscadeau voor haar, dan kun je op Hoezzi.nl verschillende leuke producten vinden die je zelf kunt ontwerpen en laten bedrukken. Je kunt bijvoorbeeld een foto van jezelf of een foto van jullie zelf gebruiken en die laten bedrukken op een Valentijnscadeau voor haar dat zij leuk vind. Deze foto kun je laten bedrukken op een Valentijnscadeau voor haar, een product dat zij goed kan gebruiken of dat zij altijd bij zich draagt. Daarnaast kan je bijvoorbeeld jullie namen erbij zetten in een mooi en romantisch lettertype, in de kleur die je zelf kiest.

Je valentijnscadeau zelf ontwerpen

Met de gebruiksvriendelijke ontwerpmodule op Hoezzi.nl kun je heel gemakkelijk je valentijnscadeau zelf ontwerpen en laten bedrukken. Het lijkt ingewikkelder dan het is, want je als je weet hoe je foto’s op je computer kunt zetten of in ieder geval weet waar je ze kunt vinden, dan is dat voldoende om je eigen originele valentijnscadeau voor hem of haar zelf te maken.

Je start de ontwerpmodule door een product te kiezen op de Hoezzi.nl en vervolgens te klikken op de groene knop die duidelijk is weergegeven op de pagina. De ontwerpmodule wordt opgestart en je ziet vervolgens het bedrukbare gedeelte van het door jou gekozen valentijnscadeau. Met de duidelijke knoppen aan de zijkant kun je een design kiezen dat Hoezzi.nl voor je heeft gemaakt.

Bij een valentijnscadeau voor haar kun je bijvoorbeeld kiezen voor een design met hartjes of juist iets heel anders waarvan je weet dat het in de smaak valt. Ook voor hem zijn er genoeg designs beschikbaar, zodat jouw cadeau zeker in de smaak zal vallen. Vervolgens gebruik je de knoppen aan de zijkant om een foto vanaf jouw computer te kiezen en in het ontwerp te plaatsen. Je kunt de foto eenvoudig aanpassen zodat hij precies past binnen jouw ontwerp. Vervolgens kun je nog een leuke of persoonlijke tekst plaatsen of gewoon jullie namen, zodat jouw valentijnscadeau helemaal af is.

Ben je klaar met het ontwerpen van jouw unieke valentijnscadeau, dan kun je deze bestellen en afrekenen. Je cadeau wordt vervolgens binnen drie dagen bezorgd op het door jou opgegeven adres. Gemakkelijk en snel!

ontwerpen-telefoonhoesje-valentijnsdag

Een uniek telefoonhoesje als valentijnscadeau

Ben je op zoek naar een origineel valentijnscadeau voor haar of voor hem en wil je ook nog dat jouw geliefde het vaak bij zich kan dragen, dan is een zelf ontworpen telefoonhoesje het perfecte cadeau. Het is daarnaast ook nog eens erg nuttig, dus hiermee schiet je altijd een schot in de roos!

Op Hoezzi.nl heb je veel keuze voor alle populaire telefoonmodellen. Kun je jouw model niet vinden op de website, stuur dan even een mailtje, dan kunnen we kijken of we jouw model voor je kunnen regelen. Zowel voor hem als voor haar kun je een design kiezen dat past bij degene die jouw originele valentijnscadeau krijgt. Kies je voor schattige hartjes of juist een stoer design? Je kunt het volledig zelf bepalen en er echt iets persoonlijks van maken.

iphone 4 hoesje maken galaxy s3 hoesje maken galaxy s4 hoesje maken galaxy s4 hoesje met foto

cadeau bekijken

Ontwerp een unieke tabletcover als valentijnscadeau

Net als een gepersonaliseerd telefoonhoesje kun je op Hoezzi.nl ook een tablet hoes ontwerpen en cadeau geven aan jouw geliefde op valantijnsdag. Het voordeel van een tablet is dat hij groot is en dat je dus veel meer ruimte hebt om een mooi ontwerp te maken. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een romantisch valentijnscadeau door een gedicht te schrijven en deze op de door jou gekozen tablet hoes te laten drukken.

Je kunt ook kiezen uit één van de hippe ontwerpen en deze, in combinatie met een mooie foto van jullie samen laten drukken op jouw valentijnscadeau. Je bepaalt natuurlijk helemaal zelf hoe jouw ontwerp er uit gaat zien en dat is meteen ook het leuke ervan. Het is altijd persoonlijk en niemand heeft dezelfde tablet hoes. Een zelf ontworpen tablethoes is het perfecte valentijnscadeau voor hem maar ook voor haar. Hieronder vind je een aantal leuke voorbeelden van tablethoezen als valentijnscadeau´s.

valentijnscadeau-tablethoes-5 valentijnscadeau-tablethoes-3  valentijnscadeau-tablethoes-1 valentijnscadeau-tablethoes-4

cadeau bekijken

Een knuffel met tekst of foto’s als valentijnscadeau

Een knuffel is natuurlijk een klassiek valentijnscadeau. Op Hoezzi.nl vind je verschillende knuffels, zoals een knuffel aap, een knuffel giraf en een knuffel tijger. Er zijn kleine (18 cm) en grote (50 cm) beschikbaar. Deze knuffels hebben allemaal een t-shirt aan waarop je jouw eigen ontwerp, tekst of foto kunt laten bedrukken. Dit klassieke valentijnscadeau verandert hierdoor dus in een hip en origineel valentijnscadeau dat je kunt geven aan een jongen, meisje, man of vrouw. Het gaat tenslotte om de boodschap en de originele manier waarop je jouw liefde toont. Hieronder zijn verschillende voorbeelden te vinden van bedrukte knuffels als valentijnscadeau voor hem en haar.

knuffel aap bedrukken knuffel giraf bedrukken tijger knuffel bedrukken knuffel koe bedrukken

cadeau bekijken

Voordelige valentijnscadeau’s voor hem en haar

Je kunt voor jouw valentijn een dure ring kopen of een grote bos rozen. Daarnaast nog een doos speciale valentijnsbonbons en ook nog eens een leuke kaart erbij. De kosten lopen dan al snel op en dat is niet nodig vinden wij. Het gaat er namelijk om dat je jouw geliefde valentijn een boodschap overbrengt. Dat kan je proberen met dure cadeau’s, maar de boodschap komt veel beter over als je iets zelf maakt of ontwerpt en dus een valentijnscadeau geef dat echt persoonlijk is.

De valentijnscadeau’s op Hoezzi.nl zijn bijna allemaal voordelig en vooral heel persoonlijk. Voor 14,95 heb je al een telefoonhoesje en voor veel minder al een sleutelhanger met foto of een mok bedrukt met jouw eigen ontwerp. Hieronder vind je voorbeelden van voordelige, maar wel originele valentijnscadeaus onder de 15 euro.

valentijn mok met foto valentijn sleutelhanger met foto iphone 5c hoesje maken mok cadeau met foto

Speciale valentijnsactie – 10% extra korting

Speciaal voor valentijnsdag 2015 heeft Hoezzi.nl een aanbieding: Bestel je op Hoezzi.nl een gepersonaliseerd valenttijnscadeau, dan krijg je een korting van 10% op je bestelling. Je krijgt deze korting door gebruik te maken van de kortingscode VALENTIJN2015. Dit doe je in de winkelwagen en je korting wordt automatisch berekend.