Vind hier een bijzonder origineel kerstcadeau om iedereen mee te verrassen

Geplaatst door in Originele cadeaus op 7 december 2015

persoonlijk kerstcadeau ontwerpen

In december vieren de meeste mensen in Nederland kerst. Waar het ooit een van oorsprong christelijk feest was, gaat het nu voornamelijk om de gezelligheid, het bij elkaar zijn.. en natuurlijk om de cadeautjes! Wil jij eens spectaculair uitpakken met een origineel kerstcadeau, dan ben je bij Hoezzi helemaal aan het goede adres!

Warme drank voortaan met een warme gedachte

Bij Hoezzi immers, kun je elk cadeau dat je geeft volledig personaliseren. Een mok is bijvoorbeeld geen gewone mok meer, als jij er je creativiteit op hebt losgelaten! Op alle mogelijke manieren kun je de mokken geheel ‘eigen’ maken voor degene die ‘m ontvangt. Opa en oma, vader en moeder, zussen en broers, de kinderen, je vrienden of collega’s – eenieder kan voortaan zijn warme chocolademelk, thee of koffie uit een geheel gepersonaliseerde beker drinken! En dat is een warme gedachte voor warme drank! Zoek eens een bijzondere foto uit van jou en de ontvanger van dit originele kerstcadeau, een waarop jullie bijvoorbeeld hartelijk lachen naar of met elkaar. Al drinkende zal het bij de ontvanger dan altijd een speciaal gevoel opwekken!

mok cadeau met foto      valentijn mok met foto      mok met foto bedrukken

 

cadeau bekijken

Een speciale spreuk of foto op een hoesje

Ook leuk is het natuurlijk om iedereen uit je familie of vriendengroep een hoesje te geven. Heb je bijvoorbeeld een vriendengroep met wie je voetbalt en hebben jullie als team een eigen naam? Dan is het erg attent hier een leuk design van te maken en op een telefoonhoesje te laten drukken – ieder van jullie groep zal hier blij mee zijn! Is er binnen je familie een zeer typische uitspraak gaande, die alleen op jullie zelf of op bijvoorbeeld de gedeelde achternaam slaat (bijvoorbeeld ‘zo sterk als een echte Leeuw’ of ‘niemand zo jeugdig als De Jong’), dan verras je iedereen gegarandeerd met een origineel kerstcadeau als dit!

Galaxy S6 edge plus softcase ontwerpen      Galaxy S5 hardcase ontwerpen      iPhone 6s plus hardcase hoesje ontwerpen

cadeau bekijken

Regelrechte tip: kerstballen met een persoonlijk tintje

Erg leuk is bovendien dat je bij Hoezzi ook heuse kerstballen kunt laten bedrukken. Daarmee heb je je geliefden met kerst nóg dichter bij je.. in de boom! Pik er een bijzondere foto tussenuit van jullie allen tezamen en geef deze cadeau aan een van jullie – of hang ‘m natuurlijk alvast in de boom en wacht tot je die verbaasde gezichten ziet als je gasten het ontdekken! Want verrast, dat zullen mensen zeker zijn van zo’n persoonlijk en origineel kerstcadeau, dat de kerstgedachte echt eer aan doet! Denk ook eens aan een rendierknuffeltje met bedrukt shirtje voor de allerkleinsten, of natuurlijk een sneeuwpop – genoeg om ze te doen laten smélten.
Tip: kijk eens op de speciale kerstpagina die we ingericht hebben met ideeën voor en uitvoeringen van originele kerstcadeaus.

kerstbal kerstster met foto       kerstbal bedrukken met foto     kerstbal hart foto cadeau

 

cadeau bekijken

 

Andere leuke persoonlijke kerstcadeaus bedrukt met foto

Er zijn nog verschillende andere leuke kerstcadeaus verkrijgbaar die je zelf kunt ontwerpen en laten bedrukken. Denk aan een leuk dienblad met daarop een foto of leuke tekst. Of een leuke kerstbeer met daarop een lieve tekst als persoonlijk kerstcadeau. Ook een sleutelhanger met daarop een foto is geweldig om te geven en te krijgen als kerstcadeau. Je kunt deze cadeaus allemaal vinden op deze site. Hieronder vind je een aantal leuke voorbeelden van bedrukte kerstcadeaus die je zelf kunt ontwerpen. Klik op de knop onder de foto om het te proberen!

valentijn sleutelhanger met foto     foto dienblad ontwerpen   kerstbeer knuffel bedrukken

 

cadeau bekijken                                     cadeau bekijken                                           cadeau bekijken