Jouw unieke Vaderdag cadeau bestel je natuurlijk bij Hoezzi

Geplaatst door in Originele cadeaus op 14 mei 2015

Ben je op zoek naar een leuk en origineel Vaderdag cadeau? Dan ben je bij Hoezzi aan het juiste adres. Kijk eens tussen de telefoonhoesjes, tabletcovers, mokken, sleutelhangers en meer naar de verschillende ontwerpmogelijkheden om jouw Vaderdag cadeau op een persoonlijke manier extra speciaal te maken door bijvoorbeeld jouw uitgezochte product te voorzien van die ene mooie en bijzonder foto van jullie samen. Zo weet je zeker dat jouw vader erg verrast zal zijn omdat jij dit zelf voor hem hebt ontworpen.

Een zelf ontworpen mok voor pappa

Een vaderdagcadeau hoeft niet duur te zijn, maar moet vooral leuk zijn. Het gaat er immers om dat papa in het zonnetje gezet word en dat hij iets leuks krijgt om hem daar aan te herinneren. Een mok is het ideale cadeau om dat te doen. met een mok als cadeau voor vader kun je iets geven dat hij dagelijks kan gebruiken, dus het is nog handig ook. Op de mok kun je een foto van jezelf of het hele gezin laten drukken of je kunt een leuke tekst verzinnen die je vader aan het lachen maakt. Er zijn verschillende mokken verkrijgbaar. Denk aan de mok met een hart als oor of een voetbalmok voor de voetbalvaders. Je kunt ook kiezen voor een gewone mok of een mok met een leuk kleurtje. Er is ook nog een hele speciale mok verkrijgbaar als vaderdag cadeau, namelijk de magische mok. Hij is helemaal zwart en als je er koffie of thee in doet (als het maar warm is), dan komt jouw bedrukking tevoorschijn.

valentijn mok met foto mok vaderdag cadeau met foto mok met foto bedrukken mokken bedrukken vaderdag moederdag

 

Hoe werkt het?

Het werkt heel eenvoudig, kies je gewenste product en ga direct aan de slag. Dankzij de zeer eenvoudig te gebruiken ontwerp module kun je vele verschillende opties kiezen zoals design, kleur, style, en afbeeldingen en of teksten die je kunt uploaden. Op deze manier word je cadeau exact zoals jij het wilt hebben. Jij zorgt voor het ontwerp en Hoezzi zorgt ervoor dat jouw cadeau wordt voorzien van hoge kwaliteit en een beschermlaag van jouw product dat ervoor zorgt dat deze uv bestendig is en ook bestand is tegen krassen. Kortom verras jouw vader voor Vaderdag eens met een uniek en persoonlijk origineel cadeau op deze originele manier! Dan zal hij zeker versteld staan en omdat wij zeer nuttige producten verkopen kun je er van op aan dat hij deze absoluut in gebruik zal gaan nemen. Wij wensen jou veel succes met het ontwerpen en uiteraard veel plezier met geven! Je hebt jouw cadeau al binnen drie werkdagen in huis.

Op zoek naar een leuk idee voor vaderdag?

Hieronder vind je een aantal verschillende ideeën voor vaderdag. Je kunt natuurlijk zelf creatief zijn en iets leuks verzinnen om de leukste papa te verrassen met iets dat je zelf ontworpen hebt. populaire originele vaderdag cadeaus zijn met name de mokken, sleutelhangers, dienbladen en telefoonhoesjes. Kies een leuk cadeau via het menu en ontwerp hem helemaal zelf met de online designer van Hoezzi.nl.

foto dienblad makenlg g3 hoesje met fotogalaxy tab 7.7 hoessleutelhanger met foto