Ontwerp hier een echt origineel communie cadeau

Geplaatst door in Originele cadeaus op 8 mei 2015

Binnen het christendom is de eerste communie een heuglijke gelegenheid. Jonge kinderen treden na het doorleven van een traditioneel proces voor het eerst toe tot de eucharistie, hetgeen vaak gepaard gaat met een feestje. Daar is ook alle reden toe! Wil jij je kind, kleinkind of nichtje of neefje een origineel communie cadeau geven, dan ben je daarvoor bij Hoezzi helemaal aan het juiste adres! Hier kun je alle zelf te ontwerpen cadeaus voor kinderen vinden die hun communie doen.

 

Ontcijfer de puzzel met persoonlijke boodschap

bedrukte puzzel communie cadeauBij Hoezzi namelijk, kun je het cadeau van je keuze volledig laten personaliseren, dat elk kind een grote glimlach op het gezicht zal geven. Zo kun je een puzzel ontwerpen, die het kind moet eerst leggen, voordat de boodschap duidelijk wordt. Een goed idee is het bijvoorbeeld een mooie foto van het kindje al in de communie kleding te maken en deze te laten bedrukken op de puzzel. Op de achterzijde van de puzzel kun je dan een boodschap achterlaten aan dit kind, een waaraan het in de groei van zijn of haar leven of in de groei van het geloof iets zal hebben.

 

De magische mok zal elk kind verrassen

Hetzelfde kun je vanzelfsprekend doen op een mok – en het leuke hiervan is dat het de beker elke ochtend bij het ontbijt onder ogen zal krijgen! Denk dus na over de persoonlijke boodschap die jij dit zich ontwikkelende wezentje zou willen geven. Hoezzi heeft alle mogelijkheden voor een origineel communie cadeau in huis, want de verschillende mokken die we in het assortiment hebben, kun je op geheel eigen wijze laten personaliseren. Combineer ook eens een foto met een boodschap, bijvoorbeeld. Een van de opvallendste mokken in het assortiment is de zogenaamde magische mok. Deze is zwart bij het geven, want koud, en laat pas een afbeelding verschijnen zodra het gevuld met hete drank en dus warm wordt. Een kind zal versteld staan van deze techniek en een kopje thee drinken zal elke ochtend weer een hele ervaring worden!

 

Knuffelbeestjes, tegelwijsheid en een originele sleutelhanger

Een leuk idee is het een knuffelbeestje te geven, iets wat veel wordt gedaan bij de commune. Bij ons kun je de knuffel van je keuze een boodschap voor het kind geven. Zo kun je het shirt laten bedrukken met wat je maar wilt, ook een garantie voor een heel persoonlijk en origineel communie cadeau! Ook al eens gedacht aan een tegeltje (met daarop bijvoorbeeld een wijsheid, gericht aan het kind) voor op de muur of een sleutelhanger voor op de eerste fiets? Ideeën volop dus, en laat je creativiteit volledig z’n werk doen om tot een zeer origineel communie cadeau te komen!

telefoonhoesje communie cadeau knuffel aapje met naam of foto broodtrommel met naam communie